Winkelen

Zin in een dagje winkelen? In de overzichtelijke binnenstad van Alkmaar zitten alle bekende ketens bij elkaar, met de historische oude binnenstad om de hoek. Hier vind je autovrije, kleine straatjes met unieke Alkmaarse winkeltjes en eetgelegenheden. De ideale combinatie voor een dagje uit.

Winkel aanmelden?
Winkelen in Alkmaar

Openingstijden winkels

 

In Alkmaar zijn de winkels ook op zondag open. Je kunt er dus 7 dagen per week slagen. Op donderdagavond is het koopavond. De winkels zijn tijdens de koopavond geopend tot 21.00. 

Klik hier voor een overzicht van de openingstijden

Alkmaarpas 2017

Winkelen met de AlkmaarPas

 

Met de AlkmaarPas krijg je korting bij meer dan 300 winkels en instellingen in Alkmaar. Ook een hapje eten, een avondje naar de bioscoop of een dagje cultuur snuiven wordt met de AlkmaarPas veel voordeliger.

De AlkmaarPas kost slechts € 11,-, een investering die je er snel uit hebt!

Oude stad Alkmaar

Overzicht winkels

In Alkmaar zitten ruim 500 winkels en restaurants. Wil je weten welke winkels dit zijn, en waar je ze kunt vinden? 

Winkelgebieden in Alkmaar

Winkelcentrum De Mare

In winkelcentrum De Mare slaag je altijd. De woonboulevard heeft een breed aanbod aan winkels waaronder de bekende supermarkten en warenhuizen, maar ook een groot aantal lokale winkels met elk hun eigen aanbod.

Winkelcentrum De Hoef

Winkelcentrum De Hoef is van alle gemakken voorzien. Met twee supermarkten, een ideale beriekbaarheid en gratis parkeren voor de deur van de winkels is het hier heerlijk winkelen. 

Alles weten over Alkmaar?