VVV partners Egmond

VVV heeft meerdere partners in Egmond. Hieronder vind je de aanbevelingen van de VVV wat betreft overnachten in Egmond.

B&B Peperhuis

Bed & Breakfast Peperhuis ligt prachtig gelegen aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat. In de omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en naar het strand. Het kleinste Hotel van Egmond heeft 4 luxe tweepersoonskamers.  

Peperstraat 22A, Egmond-Binnen
hotel@peperhuisegmond.nl
072 - 505 3341

Buck Groenendijk Appartement

Een modern, smaakvol ingericht beachfront appartement voor maximaal 4 personen. Luxueus appartement in de terrasflat, met een prachtig uitzicht over strand, zee en duinen. Een geweldige en zeer rustige locatie. Het gezellige centrum is ca.5 min.lopen en de strandafgang slechts 30 meter.

Kennedyboulevard 412, Egmond aan Zee
patty.groenendijk@gmail.com
06 - 535 49421

Camping De Markiess

Camping De Markiess is een camping met ongeveer 100 staanplaatsen. Het is rustig gelegen met een uniek uitzicht op weilanden en duinenrijen. De camping staat bekend om z’n uitstekend schoon en onderhouden terrein en sanitaire voorzieningen.

Driehuizerweg 1a, Egmond aan den Hoef
info@demarkiess.nl
072 - 506 2274

De Klok vakantiewoning

De Klok heeft twee vakantieappartementen voor 4 tot 6 personen in het centrum van Egmond aan Zee, gelegen op slechts 75 meter van het strand. Kijk voor de faciliteiten, beschikbaarheid en prijzen op de website. 

Smidstraat 2, Egmond aan Zee
info@deklok.nl
06 - 5184 0246

B&B De Zeester

Gezellige B&B De Zeester in het centrum van Egmond. Er zijn 2 tweepersoonskamers. De kamers zijn voorzien van koffie- en thee faciliteiten, een zitje, een koelkast en een televisie. Douche en toilet zijn op de gang voor gezamenlijk gebruik.

Wilhelminastraat 120, Egmond aan Zee
stam_stam@outlook.com
072 - 506 3668

Egmondia Appartementen

Egmondia appartementen heeft twee appartementen voor 4 personen. Rustig gelegen, op ca. 5 minuten lopen van zee en duinen en dichtbij het centrum. App.1 heeft een groot prive dakterras op het zuiden. App.2 is op de begane grond met een prive terras en tuin op het zuiden. 

Wilhelminastraat 25c, Egmond aan Zee
pensionegmondia@planet.nl
072 - 506 1503

Hoeve Vredesteijn

Hoeve Vredesteijn is een groepsvakantieboerderij op basis van zelfverzorging en heeft ruimte voor groepen tot 72 personen. Het is gelegen aan de rand van het Noordhollands Duinreservaat en het strand van Egmond-Binnen. Er is volop gelegenheid om te fietsen en te wandelen door de prachtige natuurgebieden in de omgeving. 

Herenweg 37, Egmond Binnen
info@hoevevredesteijn.nl
06 - 3714 8348

Ornstein Vakantiewoning

Ornstein vakantiewoning is een royaal huis voor maximaal 6 personen met grote tuin, prachtig gelegen aan de voet van de duinen. Ideaal voor liefhebbers van rust en ruimte. Ook bij regen zonnig! 

Weg naar de Bleek 8, Egmond aan den Hoef
egmondhouse@gmail.com
06 - 2296 5008

Visser vakantiewoningen

Visser vakantiewoningen zijn twee gezellige vakantiewoningen voor 4 en 6 personen, nabij het Noordzeestrand. 
Het zomerhuis voor 4 personen ligt op de begane grond en is gelegen op hetzelfde perceel als het grote huis.

Dr.Wiardi Beckmanlaan 115, Egmond aan Zee
sophie@vissendebeer.nl
06 - 2900 7660

Vissinga Appartement

Appartement Vissinga is geschikt voor 4 personen en bevindt zich op 3e etage met zeezicht. De branding, het strand en de duinen zijn je buren. Hier hoor je slechts het ruisen van de branding en de wind door het helmgras. Het appartement is ideaal gelegen en wordt slechts gescheiden door een wandelpad van de Noordzee.

Kennedyboulevard 484, Egmond aan Zee
hjvissinga@quicknet.nl
06 - 5160 5716

Hotel Herberg Binnen

Het hotel Herberg Binnen beschikt over 8 mooi ingerichte en royale hotelkamers. In de gehele accommodatie is gratis WIFI beschikbaar. Je kunt in gehele omgeving van Herberg Binnen gratis parkeren.

Herenweg 59, Egmond-Binnen
info@herbergbinnen.nl
072 – 506 1601

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

VVV Egmond

VVV Alkmaar

Webshop

Schoorl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.