Ashton Brothers – The Medicine Show

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia - waarmee ze de afgelopen drie jaar tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden, en het daarop volgende jaar van stilte - waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show. Totdat de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. 

De broers presenteerden als eerste theatergroep in Nederland een coronaproof theaterconcept. De pilot-serie was zo succesvol, dat ze nu hun concept uitrollen in de rest van het land. De show van ongeveer een uur is losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show, waarmee de groep 12 jaar geleden alleen maar vijfsterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland. 

Inlooptijd en eten
Je theaterbezoek begint met een hapje eten en een drankje. De inloop vindt plaats vanaf vijf kwartier tot drie kwartier voor aanvang van de voorstelling. Tijdens de inloop kun je je zitplaats innemen en het eten en drankje ophalen. In de foyers verzorgt het theater een heerlijk pastabuffet. Kijk op de site voor meer informatie en tijden.

Foto: Floris Heuer

Theater de Vest heeft voldoende voor je in petto! De drie actrices Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong zijn nu in de musical De Grote Drie te bewonderen. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.