Wandelevenementen

Ben jij gek op wandelen? Dan ben je in Alkmaar op de juiste plaats. Er vinden namelijk in de gemeente Alkmaar een aantal uitdagende wandelevenementen plaats dit jaar. Geniet van de indrukwekkende omgeving en ontmoet nieuwe routes en medewandelaars.

Jouw wandel- evenement op deze pagina? Klik hier!

De avondvierdaagse

De 65e Alkmaarse Avond4daagse vindt in 2019 plaats op 21 tot en met 24 mei. Tijdens de avondvierdaagse wandel je door de mooie omgeving van Alkmaar. Zo leer je Alkmaar al wandelend kennen! De Avond4daagse start bij het Waaggebouw op het Waagplein.

 

Plus wandel4daagse

Of je nu jong of oud bent, van natuur of erfgoed houdt, voor afzien of plezier gaat, bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar is er voor iedereen een route. Dankzij de vier verschillende start- en finishplaatsen en de keuze uit vijf afstanden bieden wij je een grote variatie aan landschappen. Laat je onderdompelen in de gezelligheid van dit evenement, waar ruim 6.000 wandelaars uit heel Nederland aan meedoen.

De 100 van Leeghwater

De 100 van Leeghwater is een jaarlijks terugkerende wandeltocht van 100 kilometer. De 100 van Leeghwater vindt elk jaar plaats op de eerste vrijdag en zaterdag van augustus, dit jaar dus op 2 en 3 augustus 2019.

De clubwandeltocht: Rondje Eilandspolder

Op 20 april 2019 vindt de Clubwandeltocht Rondje Eilandspolder plaats. Een wandelroute van 15 kilometer door de Eilandpolder, langs de Beemsterringvaart en de Schermerringvaart. Ook gaat de tocht over de rustige binnendijk.

Avond4daagse Graft-De Rijp

De avond4daagse in Graft- De Rijp wordt dit jaar gehouden van 14 tot en met 17 mei. 4 avonden gezellig wandelen in de nabije omgeving van Graft en de Rijp!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.