Hardloopevenementen

Loop jij graag hard? In Alkmaar vinden verschillende hardloopevenementen plaats met eigen afstanden. Op deze pagina vind je alle hardloopevenementen in Alkmaar.

Mist jouw hardloop- evenement op deze pagina? Klik hier

Alkmaar City Run By Night

Op woensdagavond 29 mei 2019 hardlopen door de bruisende binnenstad van Alkmaar, afsluiten met een drankje en live muziek bij Swinging Night Alkmaar! Dat is hét idee van de Alkmaar City Run by night.

Raadhuis Pinksterun 2019

De tweede editie van de RAADHUIS Pinksterun vindt dit jaar plaats! Dit jaar organiseert Alkmaar Sport naast de Kidsrun, de 5 km en 10 km ook een business run voor bedrijventeams. De Pinksterun, een run dwars door de Oudorperpolder, vindt plaats op eerste pinksterdag, zondag 9 juni.

Bergermeerrun

De BergermeerRun vindt dit jaar plaats op 28 september. De BergermeerRun is een hardloopevenement die altijd verbonden is aan een goed doel, dat maakt dit evenement extra bijzonder Dit jaar is het goede doel het Jeugdsportfonds Alkmaar. 

Eilandspolderloop

De Eilandspolderloop is een jaarlijks hardloop evenement die door het prachtige natuurgebied van de Eilandspolder gaat. Er zijn drie afstanden én een kinderloop. De afstanden gaan door het prachtige eilandspolder gebied en omliggende dorpen. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.