Overnachten

Zin in een weekendje weg? Alkmaar is de perfecte bestemming voor een stedentrip in Nederland. Lees hier alles over appartementen, B&B’s en hotels in Alkmaar.

Een weekendje weg

Een dagje Alkmaar is leuk, maar een weekendje Alkmaar is leuker!

In Alkmaar vind je hotels, appartementen, bed & breakfasts en andere accommodaties. Overnachten in hartje Alkmaar of midden in de polder, het kan allemaal.

De ideale bestemming voor je city trip!

Hotels in Alkmaar

Alkmaar kent verschillende hotels, met ieder zijn eigen charmes en karakter. Boek je verblijf in Alkmaar bij een van de volgende hotels.

Bed & Breakfasts

Slaap je tijdens je city trip liever in een B&B? Alkmaar heeft een aantal superleuke, zowel in de stad als in de polder! Laat je verrassen door het aanbod.

Unieke accommodaties

Probeer jij liever iets anders dan een standaard hotelkamer? Bijvoorbeeld een overnachting in een Tiny House of vakantieboot? Klik dan verder!

Groepsaccommodaties

Ga je gezellig met een groep op pad? Alkmaar is ook voor grote groepen de ideale stad voor een  weekendje weg! Ontdek hier alle groepsaccommodaties.

Appartementen in Alkmaar

Ben je op zoek naar een accommodatie waarbij je het gevoel hebt dat het net iets meer voor jezelf is? In Alkmaar heb je een ruime keuze aan appartementen.

Campings in Alkmaar

Hou je van kamperen? Kom dan naar Alkmaar! Wij hebben voor jou alle campings in Alkmaar en de omgeving op een rij gezet. 

 

Congres -en vergaderlocaties

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een congres of een meeting? Alkmaar heeft verschillende vergaderlocaties, de keuze is reuze! 

 

Overnachten in de regio

Overnachten in de regio? Een logeeradres in de regio van Alkmaar vind je op de website van Holland boven Amsterdam.

 

Bereikbaarheid & Parkeren

Een dagje naar Alkmaar met de auto of het openbaar vervoer? Op deze pagina vind je informatie over parkeren in Alkmaar en het openbaar vervoer.

Ontdek Alkmaar Tijdens een Weekendje Weg

De grachten, de winkels, de kaasmarkt en de musea; in Alkmaar heb je meer dan één dag nodig. Zeker als je ook de schilderachtige dorpen en polders van landelijk Alkmaar wilt ontdekken.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Uitagenda

Ontdek Alkmaar

Eten en drinken

Winkelen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.