Koningsnacht & -dag Alkmaar

Lang leve de Koning!

Op 27 april viert Koning Willem-Alexander zijn verjaardag en dat vieren we natuurlijk ook groots in Alkmaar! Ben je van plan om naar Alkmaar te komen met Koningnacht of Koningsdag? Hier vind je alle informatie. 

Koningsnacht Alkmaar

Koningsnacht

Struinen op de vrijmarkt, gezellig een drankje doen en genieten van (live)muziek op de pleinen en in de kroegen. Dat is Alkmaar tijdens Koningsnacht. 

Koningsdag Alkmaar

Koningsdag

Een grote vrijmarkt, heel veel verschillende feesten en overal oranje: Alkmaar is de populairste Koningsdagstad van de regio. Bekijk hier alle activiteiten voor jong en oud.

Koningsnacht Alkmaar WOOV

Woov-app

In de Woov-app vind je alle feesten in Alkmaar op een rij. Download nu de app met alle informatie rondom Koningsnacht & -dag 2019. Vind ook je vrienden, maak je persoonlijke timetable en join groep chats!

Koningsdag Alkmaar

Plan je reis

Koningsnacht & -dag zijn een van de gezelligste dagen van het jaar in Alkmaar. Omdat het druk wordt in de stad en treinen en bussen af en toe op andere tijden vertrekken, is het handig om je bezoek van te voren te plannen. Hier vind je de belangrijkste informatie om je bezoek aan Alkmaar soepel te laten verlopen.

Plattegrond 2019

Download hier de handige plattegrond. 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Alle evenementen in Alkmaar

Uitgaan in Alkmaar

Zo kom je in Alkmaar

Overnachten in Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.