Kaashuis Tromp

In het hart van Alkmaar ligt dit kaaspaleis van Johan en Jerry! Op nummer 11 van de magdalenenstraat vind je deze heerlijke winkel vol met lekkernijen. Maar vooral met kaas met meer dan 300 soorten is de keuze reuze! De Hollandse Kazen komen je tegemoet zodra je de winkel binnen stapt. Meters hoog tot aan het plafond rijpen ze aan de wanden van de winkel. Tot het moment dat Johan en Jerry bepalen dat ze rijp zijn om op tafel te komen.

Omdat Johan en Jerry van origine koks zijn helpen ze je graag met de culinaire “problemen”. Samen met u stellen ze de lekkerste kaasplanken samen, weten ze de juiste kazen voor uw gerecht en te kiezen en zoeken ze samen met u naar de kaas van uw smaak op brood! En uw feestje maken Johan en Jerry graag compleet met de lekkerste borrelkaasjes, olijven en tapenades. En vraag ze gerust voor een Kaas en Wijn combinatie want daar komt die Horeca ervaring zeker van pas.

De kaasliefhebber kan zijn hart gerust ophalen bij Kaashuis Tromp Alkmaar. Er staat altijd wat te proeven, en u wordt op uw wenken bediend met kaas maar vooral met een glimlach.

Kaas is een beleving en die beleven we graag samen met u!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.