Instawalk Alkmaar

Instawalk Alkmaar

Op zondag 12 mei organiseren wij een Instawalk in samenwerking met fotograaf Marcel Witte. Een Instawalk is een wandeling waarbij je foto's maakt en deze achteraf deelt via Instagram. Zo kan iedereen genieten van de mooie plaatjes! Of je nu een beginner bent of professioneel fotograaf, tijdens #Instawalkmaar gaan we samen de stad verkennen om Alkmaar op haar mooist vast te leggen. 

Marcel Witte

Marcel Witte is professioneel fotograaf uit Alkmaar met een passie voor landschappen, steden en portretten. Hij maakt graag foto's die iets speciaals hebben, iets onderscheidends. Dat kan mooi licht zijn, een originele compositie of een pakkend detail. Hij gaat onze gids zijn in het geliefde onderwerp van zijn lens: Alkmaar! Onderweg zal hij tips en trucs met jullie delen, maar het betreft geen fotografie workshop. Zorg dus dat je je eigen camera goed kent!

King's Inn

Na afloop deel je je gemaakte foto's op Instagram zodat iedereen kan meegenieten van de prachtige beelden via #Instawalkmaar en #alkmaarprachtstad. Natuurlijk delen wij ze daarna maar al te graag op ons Instagram account! We komen bij elkaar bij de King's Inn en starten met een kop koffie of thee. Dan is het tijd om op pad te gaan! We lopen een mooie route door de binnenstad, waarbij je alle highlights van Alkmaar kunt verwachten. Onderweg is er ruim tijd om de mooiste plaatjes te schieten. Tot slot verzamelen we weer bij de King's Inn voor een gezellige nabespreking onder het genot van een drankje.

Wegens overweldigende belangstelling kunnen we helaas geen nieuwe inschrijvingen meer aannemen! Houd onze kanalen in de gaten voor de volgende editie!

Volg @alkmaarprachtstad ook op Instagram

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.