Idee Atelier

Idee-atlier
Wat levert het op als mensen hun beperking creatief laten uitdagen? Dat kun je zien bij Idee Atelier, in het centrum van Alkmaar. Hier is scheppen delen, want niet alleen zijn de producten te koop, ook kun je workshops volgen. Misschien iets voor je volgende bedrijfsuitje of familiereünie?

Pop-up
Idee-atelier is een werkplaats met winkel dicht bij de binnenstad van Alkmaar. Begeleiders, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers maken samen mooie producten voor de verkoop. Maar dat is niet alles. We bieden workshops aan, nodigen particulieren van harte uit om hun producten via Idee-atelier te verkopen. Maar ook om eens een periode de Pop-up corner te bezetten.

Workshops
Een workshop duurt gemiddeld twee uur. Je kunt individueel of met meer mensen inschrijven en de datum wordt in overleg met jou gekozen (niet op zondag). Je betaalt niets voor de koffie of thee. Voor volwassenen kost een workshop tussen de € 10,00 en € 35,00. Voor kinderen hanteren wij een 'all-in' prijs (drinken en een snoepje) van €10,00 per kind.

Neem gerust eens contact met ons op als je meer wilt weten over hoe Idee-atelier werkt.

 

 

AlkmaarPas-actie: 10% korting

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.