Word jij de nieuwe tourguide van Alkmaar?

Alkmaar zoekt enthousiaste tourguides
 
De groei van toerisme in Alkmaar en omgeving neemt hard toe. Daarom zijn VVV Hart van Noord-Holland en Events Holland op zoek naar enthousiastelingen die graag gids willen worden. Dit ter uitbreiding van het huidige gidsenteam. Ook zoeken ze mensen die het leuk vinden om toeristen rond te leiden op de bus of op de fiets, buiten Alkmaar. Denk hierbij aan excursies naar Egmond / Bergen / Schoorl, maar ook bijv. naar de museummolen. 
 

Events Holland en Hart van Noord-Holland zijn partners in het aanbieden van rondleidingen en dagtochten in Noord-Holland. Niet alleen is er veel vraag naar Alkmaar, maar ook handelen we aanvragen af voor bijv. Amsterdam, Zuid-Holland en Zaanse Schans of Volendam / Hoorn / Enkhuizen.  
 
Vooral Duitse klanten weten Alkmaar en omgeving steeds beter te vinden. We zijn dus vooral op zoek naar gidsen die de Duitse taal beheersen.  
 
De rondleidingen die wij voornamelijk voor onze klanten organiseren zijn: stadswandelingen, rondleidingen op de kaasmarkt, rondleidingen in het Hollands Kaasmuseum, bustochten (halve dag en hele dag), step- en fietstochten, dorpswandelingen in Egmond/Bergen, natuurwandeling door de duinen in Egmond aan Zee, etc.  
 
Lijkt het je leuk om onze toeristen iets van Nederland te laten zien? Ben jij gids of zou je graag gids willen worden en mensen willen rondleiden en je kennis overbrengen? En ben je bereid om hiervoor te mee te lopen met andere gidsen of thuis een zelfstudie te volgen? Mail dan je gegevens middels een korte brief en CV naar info@eventsholland.nl  
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.