What is Hip: blitse spullen én advies op maat

Ken je interieurwinkel What is Hip al? Sinds de zomer van 2018 zitten ze in hartje binnenstad. Als je de winkel binnenloopt, word je gegarandeerd blij. Ben je toe aan een frisse wind in je huis? Hier ben je altijd welkom om je interieur een upgrade te geven en ideeën op te doen met creatieve stylisten. Alkmaar Prachtstad sprak met eigenaresse Lucia Mooij.

Voor ieder wat wils
Lucia: “De showroom en winkel hier in Alkmaar is onze derde. We zijn in 2017 begonnen in Amsterdam West en al snel daarna volgde een What is Hip in Amsterdam Oost. En sinds afgelopen zomer ook in Alkmaar! Wat je bij ons vindt? Comfortabele fauteuils, banken in fraaie kleuren, strakke tafels met passende stoelen en stralende lampen die elk interieur geweldig maken. Onze winkels staan vol met mooi en hip spul van de merken Zuiver, BePureHome, Dutchbone, Woood en Vanilla Fly. En daar zit zeker weten ook iets moois tussen wat in jouw interieur past!”

“Geef toe: in een échte winkel rondsnuffelen is toch veel leuker dan online plaatjes kijken? Bovendien schenken we in onze winkel goede koffie en hebben we scherpe prijzen en kortingen. Nee, we hebben geen ballenbak en Zweedse balletjes”, grapt ze. “Wél stylisten die met een glimlach en advies op maat voor je klaarstaan.”

What is Hip
Huigbrouwerstraat 16
1811 BJ Alkmaar

Woensdag t/m zaterdag geopend

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Alle Winkels

Originele winkels

tweedehands shoppen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.