Warenhuis 'Only for men' komt naar Alkmaar!

Leuk winkelnieuws: Only for Men opent halverwege oktober de deuren van een geheel nieuwe winkel in Alkmaar. De vestiging in onze stad wordt de zeventiende en grootste Only for Men-winkel van Nederland. Het pand bestaat uit maar liefst 1500 vierkante meter mannenmode, inclusief vele topmerken. Een compleet warenhuis voor mannen, dus! 

Grootste winkel ooit met een totaalconcept voor mannen
Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij Only for Men altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én fijne openingstijden. Daarnaast vind je in de nieuwe winkel een barbier, een extra groot horecagedeelte, een grote boekenafdeling en een atelier. Tot slot zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden.

Een echt uitje
In de nieuwe winkel in Alkmaar komt een personal shoppingconcept. Klanten kunnen hier kosteloos terecht voor personal shopping. Je wordt (eventueel samen met je vrienden) geadviseerd in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Je kunt gewoon naar de nieuwe winkel komen, persoonlijk advies krijgen, genieten van een drankje en zelfs tegen vrienden racen in ‘playseats’. Winkelen wordt op deze manier écht een uitje. 

Vanaf half oktober vind je deze gloednieuwe zaak in het Ringers Winkelcentrum op de Noorderkade 122.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Ontdek Alkmaar in 24-48 uur

Uitagenda Alkmaar

Eten en drinken

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.