Sfeervolle decembermaand bij Vest en Grote Kerk

Wat zijn jouw plannen voor de kerstperiode? Bij Theater De Vest en de Grote Kerk zijn er in december een aantal fantastische voorstellingen die extra sfeer aan de feestmaand geven.

Laat je ontroeren, prikkelen of amuseren door alle mooie voorstellingen. Het mooie aangeklede theater én de sfeervolle Grote Kerk hebben een afwisselend programma voor jong en oud.

Kerstsferen
Ben je op zoek naar het ultieme feestdagengevoel? Bezoek dan bijvoorbeeld het intieme kerstconcert van de 3JS, de soulvolle kerstavond met Trijntje Oosterhuis of het onvergetelijke muzikale feest Irish Christmas. Of maak een ontroerende vocale reis door Rusland met het Don KosakenChor Russland! Ook de Nederlandse Bachvereniging brengt je in kerstsferen met Weihnachts-Oratorium - Frohe Weihnachten.

Humor
Zin om te lachen? Op Sterk Water wakkert het kerstgevoel dit jaar flink aan met sterk impro- cabaret en het jaaroverzicht wordt verpakt in bijtende humor en nuchtere analyses door Het Zuidelijk Toneel en Orde van de Dag. Voor de kleintjes is er de grappige, swingende musical Hans & Grietje.

Een overzicht van alle feestmaandvoorstellingen vind je op hier. (link: https://theaterdevest.nl/bij-uw-bezoek/december-feestmaand/)

Verzekerd zijn van de beste stoelen? Bestel dan nu alvast kaarten! 

Wil je je uitje compleet maken met een lunch, diner of borrel? Dat kan in het gezellige Grand Café Klunder naast Theater De Vest.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.