Ontdek nieuwe winkels in Alkmaar centrum

Vanuit heel Nederland komen mensen naar Alkmaar om te winkelen. Niet alleen omdat Alkmaar zo’n overzichtelijk centrum heeft met zowel bekende winkels als kleine boetiekjes, maar ook omdat er in Alkmaar altijd iets nieuws te ontdekken is.

Een aanwinst voor Alkmaar is de pas geopende winkel van Dille & Kamille aan de Houttil. Hier vind je de leukste spulletjes voor huis, tuin en keuken.

Living Roots
Aan de Mient 13 vind je tegenwoordig 'Living Roots'. Dit leuke adresje is een combinatie tussen een vintage woonwinkel en een koffietentje. Ook alle meubels in het horeca-gedeelte kun je kopen!

Pepernotenfabriek
Nu het weer herfst is, is het weer tijd voor pepernoten! Pepernoten in alle denkbare smaken vind je bij de Van Delft Pepernotenfabriek aan de Laat 185.

Butik 9
Aan Hekelstraat 9 verkoopt het in juni geopende Butik 9 kleding van merken als Humanoid, Anecdote en Denham. De winkel is het zusje van het welbekende Mix Collection, maar meer gericht op Scandinavische en Franse mode.

Only &Sons
Onlangs opende in het monumentale pand aan Langestraat 55 waar lange tijd Forecast was gevestigd een tweede Alkmaarse ‘Only & Sons’ z’n deuren. Only & Sons is het ‘broertje’ van het populaire dameskledingmerk Only. 

Eva D.
Ben je echt een modefanaat, dan is ‘Eva D’ aan Boterstraat 26 een adresje voor jou. Modeontwerpster Eva verkoopt én ontwerpt hier kleding van haar eigen label. Ook vind je er kleding en schoenen van andere kleine Nederlandse designmerken.

Woonwinkel
Aan de Laat 175 tenslotte is onlangs een nieuwe winkel van Long Island Living geopend. Eerder was in het pand er schuin ertegenover een Long Island Living-outlet geopend. Deze nieuwe winkel heeft echter de laatste collectie woonspulletjes van dit leuke merk.

> Alkmaar door Zoover uitgeroepen tot leukste winkelstad van Nederland
> Meer informatie over winkelen in Alkmaar (openingstijden etc.)

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.