New in town: YAYA Concept Store

Hier word je hebberig van!

Het Nederlandse merk (met een internationaal bereik) YAYA heeft begin oktober een concept store geopend in Alkmaar! De nieuwe winkel is gevestigd aan 't Fnidsen. Gelegen in het historische centrum van de stad, omringd door gezellige restaurants en caf├ęs. 

In Alkmaar kon je al kleding van het merk shoppen bij Zanzz, maar een eigen winkel maakt het natuurlijk wel compleet! Ben je in de stad of in de buurt van 't Fnidsen? Vergeet dan zeker niet even langs te komen voor de laatste collectie en een goede kop koffie.

YAYA? 
De collecties zijn zowel vrouwelijk als comfortabel en in fijne materialen en zachte kleuren, die gemakkelijk te stylen zijn en seizoenen lang te dragen. Het rauwe randje geeft tegengewicht aan alle zachtheid en is karakteristiek voor YAYA.

Het aanbod 
Maar bij YAYA kan je niet alleen terecht voor een volledige outfit - inclusief accessoires -  hier shop je ook de leukste deco voor in je huis. Een ding is zeker: je loopt hier gegarandeerd de winkel uit met een tas vol leuks en een heleboel nieuwe inspiratie! 

Neem voor wat YAYA-inspiratie alvast een kijkje op hun webshop en vergeet de winkel niet te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de laatste collecties. 

De mooiste (insta) foto's van YAYA Alkmaar: 
      

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.