Meld een deelnemer aan voor Wonderlicht Alkmaar!

Ken jij iemand die absoluut geschikt is als deelnemer aan het buddyproject?

Het buddyproject van Wonderlicht Alkmaar bezorgt ouderen een bijzondere avond. Al 200 enthousiaste vrijwilligers (wij noemen ze buddy’s) hebben zich aangemeld om hen te begeleiden. Tijdens de magische theaterwandeling over het Alkmaars Bolwerk worden zij samen verrast door nationale en internationale straattheateracts, prachtige vuurinstallaties en videoprojecties.

Er zijn zo veel enthousiaste buddys én wij willen zo veel mogelijk ouderen bereiken, daarom vragen we jou bij deze: Ken jij iemand die absoluut geschikt is als deelnemer aan het buddyproject? Een oudere, bijvoorbeeld je oma, die veel alleen thuis zit, die wel een leuke avond kan gebruiken of om een andere reden mee zou moeten doen aan het buddyproject?
Denk aan je opa, oma, vader, buurvrouw, tante of die gezellige dame in de supermarkt. Of misschien voelt u zichzelf wel aangesproken? Dan is dit je kans!

Opgeven kan tot woensdag 5 februari via www.wonderlichtalkmaar.nl/deelnemer. De kosten voor deelname van de oudere bedragen €10,00. De deelnemer en buddy krijgen hiervoor koffie/thee vooraf, 2x entree voor de wandeling en warme chocomel na afloop!

Kijk voor meer informatie over het buddyproject van Wonderlicht op www.wonderlichtalkmaar.nl/deelnemer.

Copyright @Sarah Selfslagh

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.