Kunst lenen, kopen en kijken bij Kunstuitleen Alkmaar

Ook een kunstwerk in huis halen? Lenen kan al vanaf € 7,50 per maand. Een eenvoudige manier om thuis van kunst te genieten Een deel van het bedrag dat je inlegt spaar je. Je spaartegoed gebruik je vervolgens voor de aanschaf van een kunstwerk of voor het kopen van cadeau-artikelen in de cadeauwinkel van de Kunstuitleen..

Iedere zes weken is er bij de Kunstuitleen een nieuwe tentoonstelling te zien met werk van jong, gevestigd en nieuw talent. Van 26 november t/m 7 januari kun je genieten van schilderijen en kleine beeldhouwwerken van Anuka, oftewel Anna Mul .

Anna Mul 
Anna Muls werk gaat over de ziel, de zee, de werkelijkheid, de liefde, een prinses en de natuur, over engelen en geesten, terugvinden, groeien, lachen en jezelf zijn. Anna: ‘Ik heb  geen verstand van deze zaken, maar ik maak er graag werk over.’ Benieuwd? Neem een kijkje bij Kunstuitleen Alkmaar!

Geef kunst cadeau 
In de cadeauwinkel van de Kunstuitleen slaag je gegarandeerd. Van sieraden, glas en keramiek tot originele kaarten, tegeltjes en designartikelen. Vind je het moeilijk een keuze te maken? Kies dan voor een cadeaubon of geef iemand een abonnement op de Kunstuitleen cadeau!
Voor actuele informatie kijk op www.kunstuitleenalkmaar.nl
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.