Update rondom de activiteiten van Alkmaar Marketing & VVV

In verband met het coronavirus

Beste partner,

Sinds maandagmiddag zijn de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Dat is maar goed ook, maar uiteraard heeft dit voor onze stad en haar regio zeer ingrijpende gevolgen. Musea, theaters, (pop)podia, bioscopen, filmhuizen, de horeca en scholen zijn gesloten. Het raakt ons allemaal hard.

Voor wat betreft de activiteiten van Alkmaar Marketing en VVV Noord-Holland Noord kunnen we het volgende melden:

• De VVV-vestiging op het Waagplein blijft in elk geval t/m 6 april gesloten. De VVV is wel 6 dagen per week van maandag t/m zaterdag bereikbaar via de website (www.vvvhartvannoordholland.nl), mail (info@vvvweb.nl) en telefoon (072 511 4284). Via het informatiebord bij de VVV-vestiging worden ook bezoekers hierover geïnformeerd. 
• Op de websites AlkmaarPrachtstad.nl, Kaasmarkt.nl en VisitAlkmaar.com en diverse social mediakanalen (Facebook, Instagram en Twitter) informeren we bezoekers over de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de gevolgen daarvan voor diverse activiteiten en ondernemers in de stad. Op AlkmaarPrachtstad.nl hebben we een uitgebreide pagina gemaakt waarop we alle updates en lokale initiatieven verzamelen. Mocht je aanvullingen hebben op lokale initiatieven, laat het ons dan weten.
• Lopende (advertentie)campagnes van Alkmaar Marketing zijn stopgezet.
• Medewerkers van Alkmaar Marketing en de VVV werken conform de richtlijnen van de Rijksoverheid vanuit huis tot en met in elk geval 6 april. Zij zijn via mail en telefoon goed te bereiken. Mocht je geen contact kunnen krijgen, kun je altijd mailen naar info@alkmaarmarketing.nl.
• Vergaderingen en meetings zullen waar mogelijk telefonisch plaatsvinden. Mocht je de komende weken een afspraak met ons hebben staan, dan krijg je van ons een bericht om deze te verzetten. 

Wij vinden het belangrijk dat je weet dat Alkmaar Marketing op de achtergrond hard aan het werk is om - als het licht straks weer op groen staat - campagnes te starten die de (regio)bewoners weer naar onze mooie stad zullen trekken. 

In de tussentijd doen we wat we kunnen en ondersteunen we partners graag waar dat mogelijk is. Loop je ergens tegen aan op het vlak van communicatie of vind je het fijn als ons team met je meedenkt over bijvoorbeeld een nieuwe datum voor je evenement? Mail ons dan op info@alkmaarmarketing.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

We wensen je veel sterkte in deze onwerkelijke tijd en laten we met elkaar in verbinding blijven!

Namens het volledige team van Alkmaar Marketing en VVV Hart van Noord-Holland,

Hartelijke groet,

Ger Welbers
directeur Alkmaar Marketing & VVV Hart van Noord-Holland 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Corona update

Bestellen in Alkmaar

Restaurants die thuisbezorgen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.