Koopplein Alkmaar: gratis marktplaats in eigen gemeente

Veilig en snel (ver)kopen in een vertrouwde omgeving, dat kan op de website van Koopplein Alkmaar. Handig: hier kun je als (regio)-Alkmaarder gemakkelijk, veilig en snel spullen (ver)kopen binnen je omgeving.

 

​​Vanuit zijn ervaring als winkeleigenaar en accountmanager beheert Roelant Molenaar sinds december 2017 de website van Koopplein Alkmaar. Koopplein stimuleert op een duurzame manier hergebruik van goederen. Door het lokale karakter van Koopplein vinden kopers en verkopers elkaar dichtbij. Dat betekent geen lange reistijden en geen risico’s. Een afspraak voor een bezichtiging heb je snel gemaakt. Ben je overtuigd van je nieuwe aanwinst? Dan kun je de koop direct contant voldoen. Extra fijn: zo spaar je ook het milieu, want: minder afval.

Roelant: "Van wasmachines en scooters tot antiek en kunst: bij Koopplein vind je het allemaal. Als verkoper heb je binnen een handomdraai een gratis advertentie geplaatst en als koper heb je zo een nieuwe aanwinst in huis. Dat is het fijne aan het regionale karakter van Koopplein: je stapt bij wijze van zo op de fiets om een product te bekijken."

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.