Klim naar de hemel komt met extra evenementen

Al ruim 2,5 maand kan iedereen genieten van de fantastische uitzichten en de gewelfschilderingen van Klim naar de hemel. Extra fijn nieuws: De Klim blijft open tot en met 8 oktober én met een beetje extra! 

Yoga op de Klim 
Op 5 en 12 september vinden de laatste yogalessen plaats op het eerste platform. Onder begeleiding van een ervaren Hatha-yogadocent sluit je ontspannen de dag af met een yogales en een kopje thee. Om 18.45 uur verzamelen we bij de kassa van de Klim en om 19.00 start de yogales. Na afloop van de les is het nog mogelijk om op eigen gelegenheid de Klim te bezoeken en uiterlijk om 20.30 sluit de Klim. Er zijn slechts 18 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Let op: neem je eigen matje mee indien mogelijk. 

Zonsondergang
Elke donderdagavond in september én 4 oktober kan je tijdens een exclusieve avondshift voor 45 personen de zon in de zee zien zakken. Met subliem uitzicht over de stad richting de duinen en de zee genieten we vanaf het tweede platform hopelijk van een heldere avond. Kijk op de website voor de exacte tijden per datum, afhankelijk van het tijdstip van de zonsondergang.
 

Meer informatie over dit unieke project en tickets vind je op de website van Klim naar de hemel

Foto: Emil de Jong Fotografie

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.