Kaartverkoop nieuwe theater- en concertseizoen gaat van start

Ga je graag een avondje uit naar het theater? Haal dan snel je kaarten in huis voor de nieuwe theatervoorstellingen en concerten die eind 2019 en 2020 in TAQA Theater De Vest te zien zijn. Vrijdag 17 mei gaat de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van start. Veel data lijken misschien nog wat ver weg, maar om zeker te zijn van een goede plek is het handig om nu alvast plaatsen te bemachtigen.

Op de website van De Vest vind je de nieuwe programmering en bestel je tickets voor bijvoorbeeld één van de vele cabaretvoorstellingen: de grote musical Kinky Boots, ’t Schaep met de 5 Pooten, AMADEUS of voor het concert van Waylon, OG3NE of de 3JS. Er is keuze genoeg. Op vrijdag 6 september is iedereen welkom in TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar voor de opening van het nieuwe theaterseizoen.

In het Alkmaar Prachtstad Magazine dat 29 mei verschijnt vind je een greep uit alle mooie voorstellingen waarvoor je nu vast een plaats kunt bemachtigen.

TAQA Theater De Vest gaat naar buiten
Deze zomer presenteert TAQA Theater De Vest weer een zeer gevarieerd zomerprogramma. Zomer in De Mare biedt veel (inter)nationaal straat- en circustheater voor de hele familie in de groene omgeving van De Rekerhout. Op het Canadaplein volgt daarna een zomer vol optredens van lokale, landelijke en internationale artiesten tijdens Zomer op het Plein. Alle acts zijn gratis toegankelijk. Bekijk het volledige programma en korte trailers de website van Zomer op het Plein.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.