Jubileum editie van de Trouwbeurs Alkmaar

Ga je binnenkort trouwen? En ben je op zoek naar tips, informatie of inspiratie? Kom dan langs op de Trouwbeurs in Alkmaar. Dit evenement is al vijf jaar op rij het startpunt voor jouw grote dag.

De trouwbeurs is de ideale plek voor een dagje uit met vrienden en familie. Drink een vers kopje koffie in de lounge, geniet van live muziek of volg een van de inspirerende workshops. En voor al je vragen kun je terecht bij een van de 40 experts en professionals op het inspiratieplein. Zij staan voor je klaar met producten en informatie die jouw bruiloft onvergetelijk maken.

Van prachtige trouwjurken, op maat gemaakte pakken en de perfecte schoen. Maar ook locaties, muziek, trouwkaarten, bloemen, make-up en cadeautjes voor de gasten. Zie je op tegen de openingsdans? Ook daar is een oplossing voor. Op de trouwbeurs is een choreograaf aanwezig die al vele bruidsparen hielp bij de aftrap van een geweldige feestavond.

Jubileumeditie in het AFAS Stadion
Op zondag 28 januari gaan om 10:00 de deuren van de George Kessler lounge open. Gedurende de dag zijn er twee modeshows, om 12:00 en om 14:00. Daarnaast is het mogelijk om een workshop te volgen, bijvoorbeeld moderne kalligrafie en om 11:00 start de rondleiding door het AFAS Stadion.

AlkmaarPas actie
Kaarten kosten €5,00 in de voorverkoop, en aan de deur € 7,50. Op vertoon van een AlkmaarPas krijg je €2,50 korting aan de deur. 


 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.