Festival Kuub breekt door

Op zaterdag 15 juni staat het Canadaplein ook dit jaar weer het middelpunt van regionaal amateurtalent. Maar liefst 1000 cultuurbeoefenaars en 50 podiumacts gaan je verrassen met hun muzikaleen culturele acts.

Passie, plezier en talent Op dit jaarlijkse culturele festival ontdek je pas echt wat de regio te bieden heeft. Geniet van de creatieve workshops, theatervoorstellingen, liveoptredens en kunstexposities. Bij verschillende foodtrucks op het plein haal je een lekker hapje en drankje. Festival Kuub is kunst in de ruimste zin, gratis en geschikt voor het hele gezin.

KUUB Breekt Door
De lustrumeditie van KUUB staat in het teken van doorbreken. Op het programma staan talenten die hard aan de weg timmeren. De band Close to Fire won de publieksprijs van de Rob Acda Award, de Alkmaarse Sterre Weldring en Raoul Michel stonden onlangs in de finale van de Grote Prijs van Nederland en de band 3 Point Landing sleepte de Mixtream Band Contest in de wacht. Maar KUUB biedt ook ruimte aan artiesten die de eigen grenzen doorbreken en de eerste stap op het podium wagen.  

Festival KUUB: 15 juni van 12.00 tot 21.00 uur op en om het Canadaplein in Alkmaar. Meer informatie: www.festivalkuub.nl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.