DE MARATHON

De filmhit 'De Marathon' veroverde reeds vele harten en is nu vertaald naar een musical die de must-see van het seizoen wordt genoemd. Op 4 en 5 november komt de succesvolle musical naar Alkmaar! TAQA Theater De Vest nodigt u uit om uw nette theateroutfit en ongemakkelijke schoenen te verruilen voor een heerlijk zittend trainingspak en een paar comfortabele gympen. Het theater beloont de beste campingsmoking met een fantastisch prijzenpakket.

Speciaal voor deze avond prepareert de kok van Grand Café Klunder op 4 en 5 november een razendsnel 3-gangen menu voor maar € 27,50. Ga met een goedgevulde maag naar de start; reserveren kan telefonisch via 072-548 98 98.

Op zondag 5 november vindt voorafgaand aan ‘De Marathon’ als opwarmertje een ‘voorspel in 300 seconden’ plaats in de foyer. De Rotterdamse schrijver Ernest van der Kwast brengt een ode aan Rotterdam, gewoon bij u aan tafel. Bezoekers kunnen deelnemen door een zandloper op hun tafel te plaatsen. Het voorspel vindt plaats tussen 19:30 en 20:00 en is gratis toegankelijk voor bezoekers van de voorstelling.

Naar het idee van Martin van Waardenberg en Gerard Meuldijk, doorspekt met nieuwe liedjes van Thomas Acda en in de hoofdrollen o.a. John Buijsman, Kees Boot en Jelka van Houten.

‘De Marathon’ is te zien op 4 en 5 november om  20:15 uur in TAQA Theater De Vest. Toegangskaarten kosten € 47,50 en kunnen worden gereserveerd via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur) of via www.taqatheaterdevest.nl.
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.