TAQA Theater De Vest biedt prachtig theater online

TAQA Theater De Vest biedt gratis online kwaliteitstheater voor thuis. Geniet van ‘Donderdag Verwonderdag’, ‘Theater voor Thuis’ en ‘Lichtpuntjes’. 

De coronacrisis zette van de ene op de andere dag een streep door een groot aantal theaterpremières en - voorstellingen in Nederland. De theaters sloten hun deuren en het publiek blijft thuis. Gelukkig komen inmiddels vele landelijke en lokale initiatieven van de grond die op een gemakkelijke manier met het theaterpubliek kunnen worden gedeeld.

Met ‘Donderdag Verwonderdag’ wordt wekelijks een registratie van een de grote gesubsidieerde gezelschappen online gezet.

Ook TAQA Theater De Vest komt met een paar mooie online initiatieven: ‘Theater voor Thuis’ en ‘Lichtpuntjes’. Voor de serie 'Lichtpuntjes' worden artiesten gevraagd een hoopvolle boodschap op te nemen voor Alkmaar. 'S avonds na het 20.00 uur Journaal verschijnen de Lichtpuntjes op de Facebookpagina van Theater de Vest. Zo heb je, na het zien van de realiteit van dit moment, toch iets positiefs om naar uit te kijken en sluit je de dag hopelijk met een fijn gevoel af! 

Klik hier voor de volledige thuisagenda. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.