Diensten die thuisbezorgen in Alkmaar

We geven je hier een overzicht van alle bedrijven die een dienst aanbieden. Tip: druk op control + F en kijk snel of jouw favoriete winkel er tussen staat.

Meld je onderneming aan

Coach4you.nu

Coach4you biedt coaching op gebied van werk en solliciteren en communicatietraining in assertiviteit, feedback etc. Tijdelijk alleen online coaching.

Bachlaan 49, Alkmaar | Online

 

 

Engels Alkmaar

Online Engelse les door eerstegraads bevoegd en zeer ervaren docente, ook in groepjes. Conversatielessen, grammatica, schrijfvaardigheid, wat je maar wilt!

Koorstraat 29, Alkmaar | Online

Hondenschool Jottem

Hondenschool Jottem biedt een puppycursus en basiscursus via een live stream aan. Ondersteuning nodig in dit belangrijke proces? Bel 06 23573198 of mail info@hondenschool-jottem.nl voor de mogelijkheden.

De Volger 25, De Rijp | Online

Tricks and Beats

Bij Tricks and Beats kun je terecht voor lessen Goochelen & Beatboxen. Kijk op de site van Tricks and Beats voor meer informatie. 

Snaarmanslaan 100, Alkmaar | Online

FYSIOTHERAPIE OUDEGRACHT

Fysiotheraphie Oudegracht biedt een videoconsult aan waarin je je klachten kunt bespreken. Door oefeningen voor te doen en deze middels de mail toe te sturen is het toch mogelijk om aan het herstel van je klachten te werken.

Oudegracht 287, Alkmaar | Online
 

Praktijk voor psychologische zorg, coaching en training

Online zelfbeeldtraining voor meer zelfkennis, meer eigenwaarde, meer zelfvertrouwen, meer zelfacceptatie met onbeperkt toegang en tot in lengte van dagen plus iedere maand een Q & A online. 

Slauerhoffstraat 2, Alkmaar | Online

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Corona Update

Winkels die thuisbezorgen

restaurants die thuisbezorgen

#flattenthecurve bingo

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.