Sterren gezocht voor onze cityfilm

Licht, geluid, actie! Alkmaar Prachtstad is op zoek naar 2 koppels die het leuk vinden om de hoofdrol in onze cityfilm te spelen.

Heb jij enige camera-ervaring of ben je in elk geval alles behalve verlegen zodra de cameraman begint te draaien? Vind je het niet erg om sommige takes misschien wel 10 keer opnieuw te doen? En ben je - net als wij - dol op Alkmaar? Lees dan gauw verder.

We zoeken voor onze cityfilm namelijk:
- 2 vriendinnen van ongeveer 30 jaar
- een koppel van rond de 50 - 55 jaar

Wat gaan jullie doen?
De cityfilm wordt een korte video waarin we laten zien dat Alkmaar - uiteraard - de allerleukste stad van Nederland is. We volgen de vriendinnen en het koppel tijdens hun bezoek aan Alkmaar. De vriendinnen gaan shoppen, bezoeken de leukste hotspots, gaan suppen of bootje varen, maken foto's in de gezelligste straatjes, slenteren door de Oude Stad en pakken de fiets naar het strand. Het koppel bezoekt diverse musea, de Grote Kerk, maakt een stadswandeling, gaat uitgebreid lunchen en op de fiets naar o.a. Graft en De Rijp.  

Jullie hoeven niet te praten, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat jullie zonder tekst van het beeld spatten.

Draaidagen
We gaan draaien in de eerste week van augustus. Per koppel plannen we 2 draaidagen in, maar uiteraard wel bij mooi weer. We zullen nauw contact houden over de draaidagen.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard twee mooie dagen vol leuke activiteiten, kopjes koffie en lekker eten en drinken. We hebben helaas weinig tijd voor uitgebreide visagie, maar zorgen wel voor een kleine 'touch-up'. En het wordt ook hard werken! Jullie krijgen van ons - naast een toffe ervaring - naderhand een mooi cadeaupakket, met onder meer een dinerbon voor een avond héél goed uit eten. 

Iets voor jullie?
Klik dan op onderstaande button om je op te geven. We ontvangen graag 2 à 3 foto's van jullie. Mochten we een match zien, dan hoor je uiterlijk donderdag 23 juli van ons. We plannen dan nog een (digitale) kop koffie met elkaar en onze filmmaker Tom in 't Veld in, om de verwachtingen te bespreken. In de tussentijd zorgen wij voor een draaiboek, dat jullie voorafgaand aan de opnamedata ook toegestuurd krijgen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.