Caroline Tensen opent de eerste avondkaasmarkt

Op dinsdagavond 2 mei om 19.00 uur luiden tv-presentatrice Caroline Tensen en mode-ontwerpster Olcay Gulsen de bel van de eerste Alkmaarse avondkaasmarkt. Het luiden van de bel is hét teken dat de markt kan beginnen.

Caroline en Olcay luiden de kaasbel namens KWF, samen met Bibian Mentel en Evelien de Bruijn. Zij zijn allen betrokken bij de tv-show Marathon tegen kanker die 17 mei plaatsvindt op het Alkmaarse Waagplein, en waar ook vele Alkmaarders aan meedoen.

Presentatie KWF-show
Caroline Tensen presenteert op woensdag 17 mei de KWF-televisieshow, waarbij ook artiesten als Nick en Simon en O'G3NE optreden. Mode-ontwerpster Olcay Gulsen is het boegbeeld van de bijbehorende triatlon en snowboardster Bibian Mentel doet mee aan de wandelmarathon. Evelien de Bruijn, een van de dj’s van NPO Radio2, verslaat de wandelmarathon live op Radio2.

De Avondkaasmarkt
De avondkaasmarkt op dinsdag 2 mei is een primeur voor Alkmaar: voor het eerst vindt er een Kaasmarkt plaats buiten de vaste vrijdagochtend. Gedurende de zomer zijn er op meer data avondkaasmarken: kijk hier voor data. Alle informatie over de Alkmaarse Kaasmarkt vind je hier.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.