Bloggers openen Tulpenkaasmarkt

Op vrijdag 13 april om 10.00 uur luiden reisbloggers Ellen Groenveld van ‘Bijzonder Plekje’, Ilja Mul van ‘One Hand In My Pocket’, Mirella Doss van ‘Gezin op Reis’ en Joni de Waele van ‘June’ de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Zij doen dit op uitnodiging van Alkmaar Prachtstad en wethouder Elly Konijn (D66).

Bloggers
Steeds vaker laten we ons inspireren door mooie foto’s op blogs en Instagram wanneer we op zoek gaan naar een uitstapje. Reisbloggers leveren daarin een belangrijke bijdrage en inspireren hun volgers en kijkers met mooie verhalen en plaatjes. Daarom zijn bloggers uitermate belangrijk om Alkmaar (nog meer) op de kaart te zetten en zul je deze zomer vaker bloggers in Alkmaar vinden. 

25.000 Tulpen
Het is niet voor niets dat de bloggers juist nu naar Alkmaar komen. Voor het derde jaar op rij sieren op deze dag, in samenwerking met de Keukenhof, 25.000 tulpen de kaasmarkt. Dat levert natuurlijk prachtige foto’s op. Na afloop van de kaasmarkt, die duurt van 10.00 tot 13.00 uur, delen de kaasmeisjes de tulpen uit aan de bezoekers.

In het zonnetje
​Aansluitend op de tulpenkaasmarkt zullen vier kaasdragers en twee kaasmeisjes tulpen uitdelen aan verzorgingstehuis 'De Vleugels' in De Hoef. Dit ter ere van het 425-jarig bestaan van het Kaasdragersgilde.

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.