Artiance presenteert cursusaanbod tijdens KUUB festival

Op zaterdag 16 juni kun je ook dit jaar weer op en rondom het gezellige Canadaplein het amateurfestival KUUB bezoeken. Je geniet er de hele dag van gratis optredens, workshops en andere performances én kun je zelf meedoen aan een creatieve workshop. Ook leuk: deze dag presenteert Artiance het gloednieuwe cursusaanbod voor het seizoen 2018 – 2019. 

Docenten en cursisten van Artiance leveren een grote creatieve bijdrage aan dit feestelijke geheel. Zo kun je verschillende previews van theater- en musicalproducties zien en ontbreekt muziek natuurlijk ook niet: het Junioren Symfonie Orkest, Strijkersensemble, Cellokwartet, Trompetterscollectief, Popbands en de Slagwerkgroep zorgen allemaal voor spetterende concerten. Daarnaast staat het plein vol dansgroepen en beeldend kunstenaars. 

Cursusprogramma 2018-2019
Zit je na een dag op Festival KUUB bomvol inspiratie en wil je zelf ook graag iets doen of leren op het gebied van kunst en cultuur? Goed nieuws: Artiance presenteert tijdens het KUUB-festival het cursusprogramma voor het volgende seizoen. Bij Artiance ben je aan het juiste adres voor lessen, workshops en zelfs hele opleidingen op het gebied van muziek, theater, musical, beeldende kunst en dans. Ook niet onbelangrijk: voor alle leeftijden en alle niveaus. 

Benieuwd naar het programma-aanbod? Je vindt het op de programmaflyer en de website van Artiance. Je kunt je nu al aanmelden voor komende seizoen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.