Een must-have voor alle Alkmaarders: het Alkmaars Kookboek

Voor en door de Alkmaarse horeca

Door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn veel horecagelegenheden hard getroffen. Rotary Alkmaar Young Ambition geeft deze lokale ondernemers graag een steuntje in de rug. Daarom brengt de Rotary in samenwerking met de Alkmaarse horeca het 'Alkmaars Kookboek' uit. Een culinaire reis door Alkmaar, thuis op tafel!

Maar liefst 37 lokale ondernemers (en het aantal loopt nog altijd op!) delen hun meest bijzondere gerecht in het Alkmaars Kookboek. Er staan zowel vlees-, vis,- als vegetarische gerechten in het boek. Van culinaire gerechten tot heerlijke borrelhapjes. Allemaal samengesteld door de topchefs van jouw favoriete lokale restaurants. Voor ieder wat wils!

Ook tips voor een top-borrel
Leuk: niet alleen restaurants delen een geweldige bijdrage in het boek, ook de cafés. Het boek bevat dus ook de beste tips voor fantastische cocktails, hapjes en drankjes om van een 'gewone' borrel een top-borrel te maken.

Een must-have kookboek voor elke Alkmaarder!

Het kookboek komt in september van dit jaar uit en kost € 19.95, maar je kunt dit unieke boek nu al bestellen in de voorverkoop! De volledige winst wordt gedoneerd aan de deelnemende horecabedrijven.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Torendiner in Hof van Sonoy

Groene strand Alkmaar

Boutiquehotel, conceptstore én koffiebar LUTTIK

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.