5 x Tweedehands shoppen Alkmaar

Op zoek naar iets unieks én tweedehands tijdens het shoppen in Alkmaar? Sla dan vooral deze winkels niet over!

Vintage NŌ 5

 Audrey Hepburn, Coco Chanel, Marylin Monroe en veel meer fashion-idolen van vroeger. Bij Vintage Nō 5 krijgen de mooiste merk- & designerkledingstukken een tweede leven. En de winkel is ook nog eens gelegen aan één van Alkmaars mooiste grachten in de Oude stad van Alkmaar.

Mini Prix Vintage

Ben jij de mode van vroeger nog niet zat? Mini Prix vintage verkoopt tweedehands dames- en herenkleding, schoenen, laarzen en accessoires. Het assortiment is breed en de maten variëren van 36 tot en met maat 48. Ook fijn: iedere eerste zondag van de maand is Mini Prix Vintage geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Mevrouw Jansen

Een goede koop hoeft niet duur te zijn. Mevrouw Jansen-kleding, een damesmodezaak gelegen in het hartje van het historische stadscentrum van Alkmaar is volledig gespecialiseerd in tweedehands designkleding. Hier houden ze zich dagelijks bezig met de in-en verkoop van hippe, trendy dameskleding. Daarnaast verkopen ze tassen, riemen, zonnebrillen, sieraden en andere accessoires.

Pinokkio

Pinokkio is de winkel waar je zo lekker kan en mag neuzen. Hier vind je tweedehands (merk) dames-, baby-, en kinderkleding en (hout) speelgoed van topkwaliteit. Door het innamebeleid vind je gegarandeerd goede, modieuze spullen tegen betaalbare prijzen.

Reshare store

Opnieuw delen is hier het motto!  De Reshare store verkoopt mooie tweedehands kleding voor een lage prijs. Het is een hippe winkel, waar de opbrengst ten goede komt aan het hulpaanbod van het Leger des Heils, bijvoorbeeld jeugdzorg of arbeidsreïntegratie.
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.