5 uittips voor de meivakantie

Blijf jij deze meivakantie lekker thuis? In Alkmaar is genoeg te doen om er een paar heerlijke dagen van te maken.

Bootje huren?

Wie neem jij mee varen? Met het zonnetje hoog in de lucht begint ook het seizoen weer van de bootjesverhuur. Geniet met familie en vrienden van Alkmaar vanuit het water! Extra fijn: AlkmaarPas-houders krijgen 10% korting op de huurprijs van een bootje.

 

Spelen bij Speelderij De Batavier

Gezellig met de kinderen er op uit? Bij De Batavier kunnen zij heerlijk spelen, klimmen en ravotten. Het park barst van de attracties waar jong en oud van kunnen genieten. Met de AlkmaarPas krijg je € 0,50 korting op een entreekaartje.

 

Spetteren bij De Hoornse Vaart

Zin in een verfrissende duik? Zwembad Hoornse Vaart opent zondag 29 april om 10.00 uur de deuren van het buitenbad en dat wordt goed gevierd! AlkmaarPas-houders krijgen 10% korting op een entreekaartje.

 

Snoepen bij Bram en Aagie

Lust jij ook een lekker snoepje op z’n tijd? Het is natuurlijk een beetje feest tijdens de meivakantie en daar hoort wat lekkers bij. Het kleinste winkeltje van Nederland - Bram en Aagie - biedt als AlkmaarPas-actie: € 0,50 korting op een snoepzakje naar keuze en een snoepzakje t.w.v. € 2,50 cadeau tijdens een rondvaart. Kijk voor meer informatie op www.dagjederijp.nl.
 

Museummolen Schermerhorn

Met wie neem jij een kijkje in de molen? De Museummolen kun je van onder tot boven bezichtigen. Je ziet bijvoorbeeld hoe de molen werkt en hoe mensen vroeger in de molen woonden. Met de AlkmaarPas krijg je 10% korting op een entreekaartje.

Alles weten over Alkmaar?