Zoover: Leukste Winkelstad!

#allesoveralkmaar

AlkmaarPas 2018 nu verkrijgbaar!

Hoe fijn zou het zijn als je bij meer dan 300 Alkmaarse winkels en instellingen korting zou krijgen? Met de AlkmaarPas 2018 is dit geen droom maar werkelijkheid. 

Jubileum editie voor de Trouwbeurs Alkmaar

Trouwplannen? En op zoek naar inspiratie of tips? Kom dan langs bij de jubileumeditie van de Trouwbeurs in Alkmaar. Al vijf jaar op rij is dit het startpunt voor jouw grote dag!

Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek

Ssst! De tijger slaapt

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar de bibliotheken van Kennemerwaard. Alles staat tijdens deze feestelijke dagen in het teken van voorlezen en prentenboeken voor peuters en kleuter. 

 

Tekendictee Kunstuitleen Alkmaar

Tekens eens een .......Op donderdag 25 januari organiseert Kunstuitleen Alkmaar het Tekendictee. Zin om jouw inbeeldingsvermogen en fantasie maximaal op de proef te stellen? Doe dan vooral mee! 

5 biologische hotspots in Alkmaar

Alkmaar heeft meer dan 100 restaurants en fijne plekjes voor een hapje en een drankje. Eet jij alleen nog maar biologisch, of liever zelfs vegan? Op steeds meer plekken in de stad kan dat!

 

 

 

 

Reissite Zoover roept Alkmaar uit tot leukste winkelstad

Nederlanders zijn dol op shoppen, maar in welke stad shoppen ze het liefst? Reiswebsite Zoover onderzocht dit met een poll op zoover.nl. Met maar liefst 35 procent van de stemmen bleek Alkmaar de grote favoriet onder Nederlanders. 

Nieuw: Wolf Kitchen & Bar

De bekende Alkmaarse horeca-uitbater Mirjam Greeuw is een nieuwe zaak begonnen. In het pand aan de Mient waar voorheen Lounge Mij was gevestigd, vind je nu Wolf Hotel, kitchen & Bar. Alkmaar Prachtstad ging op onderzoek uit.

HET NATIONALE THEATER IN THEATER DE VEST

De Koninklijke Schouwburg, het Nationale Toneel, NTjong en Theater aan het Spui. Deze gerenommeerde muziek- en theatergezelschappen hebben zich verenigd in Het Nationale Theater.

FILMHUIS ALKMAAR

Bij het gloednieuwe filmhuis zie je alleen maar films die indruk maken. Die je nog een tijdje bijblijven, omdat ze niet standaard zijn. En er is meer! Boek op de site direct tickets voor het filmhuis.

RESTAURANT HOFMAN: ALKMAAR IN DE BAN VAN SHARED DINNER

Restaurant Hofman aan het Kerkplein is de nieuwste horeca-hotspot van Alkmaar.

RESTAURANT DE RITSZ: GEGARANDEERD GENIETEN

In Alkmaar is het altijd gezellig, want in de binnenstad van Alkmaar is de restaurantdichtheid hoog.
 

De Schermer: landelijk deel van Alkmaar

De polder de Schermer is het groenste deel van de gemeente Alkmaar, bekijk het filmpje over de Schermer!

Alles weten over Alkmaar?