Grand Café Koekenbier

Prachtig gelegen aan stadspark “De Hout”, vindt u ons grand café. Neem plaats op ons beschutte terras of in ons sfeervolle restaurant. Grand café Koekenbier heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1941! Sinds april 2013 hebben de huidige eigenaren het overgenomen en is het weer een bloeiend familiebedrijf geworden. 

Wilt u met een groep dineren, of eindelijk dat feest geven voor alle vrienden en familie, wij hebben diverse zalen met bar en podium geschikt voor live muziek. Wilt u een workshop organiseren, presentatie of een lezing? We kunnen de zalen indelen zoals u wenst, met beamer, scherm en in de pauze verzorgen wij graag uw koffie, lunch of de drankjes na afloop. Op onze biertaps hebben we diverse speciaalbieren, zoals het Texels Skuumkoppe of Sancti Adalberti (uit Egmond). 
Uiteraard kunt u ook een heerlijke cappuccino drinken, met vers opgeschuimde melk, en genieten van een vers gebakken appeltaart. Voor de kinderen is er een leuke speelhoek met speelgoed.

We serveren heerlijke toegankelijke gerechten en zijn trots op de mooie menu's die onze chef kok steeds bedenkt. We houden het aanbieden van streekproducten en van afwisseling, zodat we u steeds weer kunnen verrassen. 
Uw auto kunt u op ons ruime parkeerterrein kwijt. Kijk verder op onze site of kom gewoon langs. wij zijn zeven dagen per week geopend, voor lunch en diner! 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.