Vriendenbockfestival

Genieten van bijzondere bieren

Na het succes van afgelopen vier jaar viert het bruisende Vriendenbockfestival dit najaar haar eerste lustrum. En daarom is het begin november maar liefst drie dagen feest. In de Grote Sint Laurenskerk proef je 1, 2 en 3 november de lekkerste bieren en bijpassende happen.

In 2018 kwamen er maar liest 2300 bezoekers op dit bijzondere festival af. Geen wonder: je geniet er van meer dan 50 soorten bockbieren van (inter)nationale brouwers en bijpassende gerechten en hapjes van twee lokale restaurants. Ook aan livemuziek geen gebrek: de Alkmaarse DJ Jerone, een saxofonist en Amanda & Yvonne zorgen voor muikaal entertainment. Het Vriendenbockfestival is een initiatief van Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk, Proeflokaal de Boom en acht andere horecaondernemers.

Kaarten
Op vrijdag en zaterdag kun je van 16.00 uur tot 23.00 uur in de Grote Kerk terecht en op zondag van 14.00 uur tot 21.00 uur. Kaarten voor het festival zijn te bestellen via www.vriendenbock.nl en kosten €17,00. Hier ziten de entree, een uniek bierglas, programmaboekje en twee consumptiemunten bij in. De opbrengst van het festival gaat volledig naar restauratieprojecten in de Grote Kerk.

Vriendenkorting
Ben je 'vriend' van de Grote Sint Laurenskerk, dan kost een kaartje slechts €12,00. Op vertoon van je vriendenpas kun je maximaal twee kaarten kopen. Vriend worden? Kijk op www.vriendengrotesintlaurenskerk.nl/vriendenbock.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.