Rock & Roll middag in Buurthuis 't Ambacht

Rock and roll is king, zoals E.L.O. (Electric Light Orchestra) ons in de jaren tachtig liet weten. En, ook nu nog, getuige de vele dansscholen die daarin ook in deze tijd les geven. Oftewel: Rock en roll-dansen is in! Daarom start het Buurthuis 't Ambacht met vrijdansen in R&R-stijl.

Op de zondagmiddag, één keer per maand. Lekker de geleerde figuren en trucjes oefenen en uitproberen, maar eigen improvisatie of een andere dansvorm (bijvoorbeeld linedance) mag ook. Let wel: er wordt geen les gegeven. En je bent ook welkom als je niet kunt of wilt dansen.

Er wordt (uiteraard) rock en roll-muziek gedraaid, van (ouderwetse) singletjes en van cd’s. Vinyl draaien is momenteel erg populair, vandaar dat er een grote, goedgevulde platenkoffer meegenomen wordt. De DJ houdt rekening met de verschillende niveaus. Het tempo varieert dan ook van langzaam, via medium tot lekker snel.

De toegang bedraagt 3 euro, en het is op zondag 10 februari van 14:00 tot 17:00 uur. Het wordt een leuke uitgaansmiddag met een gezellig samenzijn.

Kijk voor meer informatie op de website van het Ambacht en op Facebook
Het adres is: Buurthuis Het Ambacht, Glazenierstraat 1, 1825 BR  Alkmaar. Tel. 072-5620970, 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.