Zomersessies in TAQA Theater De Vest

Deze zomervakantie hoef je niet ver te reizen om verrassende avonturen te beleven. In een bijzondere toneel-op-toneel setting beleef je in de Grote Zaal van De Vest namelijk een unieke reeks Zomersessies. Topnamen uit de theaterwereld spelen sprankelende voorstellingen en concerten voor slechts honderd bezoekers per keer. Exclusief en op de huid van de artiest. Zo bijzonder, klein en intiem was een theaterbezoek nog nooit! 

Van Lebbis tot Pierre Bokma
De line-up is niet mis! Met klinkende namen als Lebbis, Javier Guzman, Stef Bos, Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat, Harry Sacksioni en The Kik is de programmering divers en van hoog niveau. Iedere vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus kun je genieten van deze bijzondere voorstellingen en concerten.

Klassiek in de zomer
Klassieke muziekliefhebbers kunnen op de zondagen 12 juli, 2 en 30 augustus hun hart ophalen tijdens afwisselende concerten gespeeld door jonge, getalenteerde musici van The International Holland Music Sessions.

Theater voor de allerkleinsten
Ook aan de jeugd is gedacht. Zo komt het van Sesamstraat bekende handpoppetje Lejo twee voorstellingen spelen voor kinderen vanaf 3 jaar. Het Filiaal Theatermakers brengt ‘Raar 1.5’, een voorstelling aangepast aan deze verwarrende, ‘rare’ tijd.

En De Vest heeft nog veel meer in petto! Houd voor het actuele programma www.theaterdevest.nl in de gaten.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.