Vers van De Vest

Ook in de eerste helft van het theaterseizoen 2020- 2021 te boeken

Op theateravontuur in TAQA Theater De Vest met serie ‘Vers van De Vest’
Ontdek bijzondere producties in het nieuwe theaterseizoen

De succesvolle serie ‘Vers van De Vest’ is ook in de eerste helft van het theaterseizoen 2020- 2021 te boeken. De reeks bestaat uit 8 voorstellingen en concerten, die heel uiteenlopend zijn qua inhoud en sfeer, maar stuk voor stuk uitdagend en avontuurlijk. Voor 3 voorstellingen uit de serie betaalt men € 30, dus slechts € 10 per voorstelling.

Inspirerende theaterbelevenis
De voorstellingen in de serie bevatten werk van aanstormend talent bij gerenommeerde gezelschappen als Arno Schuitemaker, Orkater, Mugmetdegoudentand of Het Nationale Theater. Welke voorstelling men ook kiest, men ontvangt gegarandeerd een inspirerende theaterbelevenis. 

Meer informatie en toegangskaarten
De serie Vers van de Vest bevat 8 voorstellingen en concerten die tot en met december geprogrammeerd zijn. Kijk voor informatie over deze voorstellingen en het reserveren van toegangskaarten op taqatheaterdevest.nl. Kies drie voorstellingen uit de serie, stop deze in je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen in de serie beschikbaar. Kaarten voor alle voorstellingen zijn ook los verkrijgbaar.
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.