Theaterweekend: Daan Boom

De eerste

Onemanshow van een van de mannen van de tv-hit ‘Streetlab’.

Daan Boom maakte met zijn jeugdvrienden de tv-hit ‘Streetlab’, stond op het filmfestival in Cannes met de winnaars op het podium (uiteraard zonder dat zij dit doorhadden), dirigeerde ‘De Vijfde’ van Beethoven voor een zestig man sterk orkest, dong bij de oud-president van de Hells Angels af op een reet-tattoo, liep ongetraind een marathon, kreeg Maarten van Rossem net niet aan het lachen, trad met zijn karaokeband op in Ziggo Dome, spoot zijn lippen op met driemaal de normale hoeveelheid filler en speelde daarmee vervolgens in ‘The Passion’.
 
In zijn eerste onemanshow legt Daan uit waarom en of het ooit een keer genoeg is. En verder gaat hij tapdansen, zingen, rappen, pianospelen, balletten, lachen en natuurlijk sociale experimenten uithalen.

Theaterweekend
Dit is een Theaterweekend-voorstelling. Geniet dit weekend van verrassende voorstellingen voor slechts € 10 per kaartje per voorstelling. Houd ook de website in de gaten voor leuke extra’s die rondom de voorstellingen worden georganiseerd.

Extra: Disco in Klunder na afloop van Top 2000 Live/Daan Boom
Disco! Kom na afloop dansen op de lekkerste Top 2000-hits, in Grandcafé Klunder.

Blind Date serie
Deze voorstelling maakt ook deel uit van de serie Blind Dates.
Ga op Blind Date! Ontdek nieuw talent én de successen van morgen op het gebied van theater en dans. Ga een Blind Date aan met aanstormende theatermakers! Onze programmeur brengt graag een nieuwe generatie veelbelovende makers onder de aandacht, met verrassende voorstellingen op het gebied van theater en dans.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.