Papaver speelt ‘Een Extraatje’

Die extra dag in februari geeft iets extra's! Een extraatje is iets onverwachts. Dat snoepje in je lunchpakket, een onverwachte vrije dag of een ongeplande zwangerschap. Maar ook Milka-chocolade op je bank, een spontaan bezoek van je schoonmoeder uit Zwitserland of vakantiekilo's die geen afscheid nemen.

Deze zaterdagavond 29 februari speelt Papaver een theaterimprovisatie met vele extraatjes. We starten met een energieke theatersportwedstrijd. Zoals het gaat met improvisatietheater ben jij ook vanavond weer van essentieel belang. Zonder jou geen voorstelling. Voorafgaande aan iedere scène mag jij immers roepen wat je wilt zien. En dat gaan de spelers spelen.

Na de pauze spelen we nog een voorstelling. We zoeken dan de grens op tussen lekker en vies, tussen geinig en weerzinwekkend. Tussen fijn en heel fijn. Ook daar speel jij weer een belangrijke rol. Welke locatie wil je zien? Een strandhuis? Een supermarkt? Een vuurtoren? Die locatie én de muziek vormt de basis voor ons geïmproviseerd verhaal.

Oh, als je kaarten vooraf reserveert via de website, ontvang je een klein extraatje! Alleen voor jou!

Papaver improvisatietheater
Papaver is een van Nederlands grootste verenigingen op gebied van improvisatietheater. Tijdens een voorstelling ligt niets vast. Iedere voorstelling ontstaat ter plekke op basis van suggesties van het publiek. Papaver speelt voorstellingen door heel het land, maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.