HNT speelt altijd

Het Nationale Theater

Het Nationale Theater speelt altijd is een wendbaar programma met nieuwe voorstellingen die reflecteren op de huidige situatie en op het leven in de nieuwe wereld erna.

De zeventien acteurs uit het ensemble van Het Nationale Theater spelen intieme voorstellingen met teksten van troost, hoop en afleiding, die de liefde voor theater en samenzijn bezingen. Op het programma staan onder meer klassieke teksten van Samuel Beckett en Harold Pinter, moderne teksten van Duncan Macmillan en Will Eno en nieuwe teksten van Eric de Vroedt, Magne van den Berg en Joeri Vos. Welke voorstelling je bij ons in het theater ziet is nog een verrassing en maken wij bij de start van het nieuwe seizoen bekend.  
 
Regisseurs en acteurs
Het kernregieteam van Het Nationale Theater speelt altijd bestaat uit Eric de Vroedt, Noël
Fischer en Erik Whien. De voorstellingen worden gespeeld door de acteurs uit het ensemble van Het Nationale Theater: Soumaya Ahouaoui, Mariana Aparicio Torres, Bram Coopmans, Tamar van den Dop, Hein van der Heijden, Antoinette Jelgersma, Yela de Koning, Rick Paul van Mulligen, Emmanuel Ohene Boafo, Mark Rietman, Betty Schuurman, Joris Smit, Jaap Spijkers, Bram Suijker, Romana Vrede, Stefan de Walle en wordt voor de gelegenheid aangevuld met Vanja Rukavina.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.