Familievoorstelling De Verschrikkelijke Vondeling

In de donkere dagen rond Kerst is de Grote Kerk het decor van een gloedvol winters sprookje. De Verschrikkelijke Vondeling is een belevenis voor de hele familie, exclusief te zien in Alkmaar. Het is kerstavond en de komst van een kindje gooit vele levens overhoop. Quasi is een onhandelbaar jongetje. Hij bijt, krabt en slaat. Zijn pleegvader Fred Rollo gaat voor hem door het vuur en raakt daarbij verstrikt in een kluwen van goedbedoelende hulpverleners en kwade krachten.  

Wonderbaarlijke geschiedenis gespeeld door topcast
Schrijver Don Duyns, bekend van familievoorstellingen als Lang en gelukkig, Snorro en Woef side story, vertelt met De Verschrikkelijke Vondeling de wonderbaarlijke geschiedenis van hoe de Klokkenluider in de Grote Kerk terecht kwam. Na het succes van de familievoorstelling Het Mysterie van Alkmaar strijken de makers van De Orkestkeuken op uitnodiging van TAQA Theater De Vest opnieuw neer in de Grote Kerk. Zij brengen een geweldige groep acteurs naar Alkmaar: Annet Malherbe, Paul R. Kooij, Charlie Chan Dagelet, David Lucieer, Remy Meeuwsen en Davida Blom. Samen met vier topmusici spelen zij een humoristische en muzikale voorstelling in regie van Lennart Monaster. 

Een hartverwarmend avontuur
In de Grote Kerk wordt een klein amfitheater gebouwd. Daar beleeft het publiek in de intieme sfeer die hoort bij Kerst - en toch op veilige afstand - dit hartverwarmende avontuur. De voorstelling duurt 60 minuten en heeft geen pauze.

Tickets bestellen
Per transactie bestel je maximaal 2 kaarten voor volwassenen en maximaal 4 kaarten voor kinderen t/m 12 jaar. Bestel je kaarten voor meerdere huishoudens? Plaats dan per huishouden een bestelling. Er worden geen transactiekosten berekend.
Mocht de voorstelling vanwege coronamaatregelen niet doorgaan, dan kun je online de teruggave van je tickets regelen.

Foto: Rick Akkerman

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.