De Warme Winkel (afgelast)

Dit evenement is afgelast, houd de site van De Vest in de gaten voor meer informatie. 

Temptation Island vamp Ayleen Kilisli op het toneel met Theatergroep De Warme Winkel

Ayleen Kilisli, bekend als verleidster in het afgelopen seizoen van Temptation Island, gaat nu het theater in met Theatergroep De Warme Winkel. Op 2 april wordt de voorstelling Een oprechte ode aan de Ironie in Alkmaar gespeeld. Vier ex- en aspirant deelnemers van Temptation Island, waaronder Ayleen, zijn gastacteurs in de voorstelling.

Ayleen Kilisli over haar deelname aan Een oprechte ode aan de Ironie:
'Ik heb geen zin om bekend te staan als een persoon die alleen maar reality ster is, ik wil ook nieuwe dingen proberen en mezelf ontwikkelen. Mijn zus wees me op de open call die De Warme Winkel had uitgezet, waarin ze zeiden op zoek te zijn naar ex-deelnemers van Temptation Island. Ik ga zelf niet vaak naar het theater maar zij wel, en het leek haar wel iets voor mij.

‘Theater is echt iets anders dan tv, omdat je in het theater repeteert en ergens naartoe werkt, terwijl ik op tv veel meer improviseer. Dat doen we hier ook wel, maar dan eerder tijdens de repetities – de meeste scènes zijn door Vincent, Ward, Florian en Marieke verzonnen maar ik heb wel het idee dat ik door improvisatie veel bij heb kunnen dragen.’

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.