Artiance presenteert nieuw cursusaanbod tijdens Festival KUUB

Op zaterdag 15 juni vindt op en om het Canadaplein het amateurkunstfestival ‘KUUB’ weer plaats. In en rondom Artiance, de bibliotheek, Stedelijk Museum Alkmaar en TAQA Theater De Vest geniet je de hele dag van gratis optredens op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst.

Docenten en cursisten van Artiance leveren een grote creatieve bijdrage aan dit jaarlijks terugkerende festival. Popbands en jonge talenten verzorgen spetterende optredens, de cabaretgroep treedt op en verschillende theater- en musicalproducties betreden het podium. Op het Canadaplein en in de ateliers kun je beeldend kunstenaars aan het werk zien.

Het festival is echt een uitje voor de hele familie. Uiteraard is ook aan lekker eten en drinken geen gebrek. KUUB start op zaterdag 15 juni om 12.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Toegang is gratis. Voor het volledige programma kijk je op www.festivalkuub.nl.

Cursusprogramma 2018-2019
Zit je na een dag op Festival KUUB bomvol inspiratie en wil je zelf ook graag iets doen of leren op het gebied van kunst en cultuur? Goed nieuws: Artiance presenteert deze dag het cursusprogramma voor het volgende seizoen. Tussen alle lessen, workshops en opleidingen voor alle leeftijden en niveaus zit voor iedereen wel wat leuks. Op www.artiance.nl vind je de cursusflyer en kun je je nu al aanmelden voor het nieuwe cursusjaar.

Ook leuk: op zaterdag 31 augustus organiseert Artiance de jaarlijkse Open Dag, met volop gratis workshops en probeerlessen op instrumenten. Kom tussen 12.00 en 16.00 uur kijken en ervaar de sfeer van het bruisend cursuscentrum in hartje Alkmaar.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.