Wieler 3 daagse Alkmaar

Bloedfanatieke toprenners, denderende stayermotoren, getalenteerde jeugdrenners en dames die het maximale uit zichzelf halen: dat is de Wieler 3 daagse Alkmaar. Dit bijzondere evenement vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 oktober. Drie dagen lang kun je voor topsport en entertainment voor jong en oud terecht in het Sportpaleis. 

Niki Terpstra aan de start van de Wieler 3 daagse Alkmaar

Nog een extra reden om te komen: het Noord-Hollandse icoon binnen de wielerwereld Niki Terpstra verschijnt in de 2e editie van de Wieler 3 daagse Alkmaar aan de start. Eerder dit jaar deed hij nog heel België opveren met een sensationele overwinning tijdens de Ronde Van Vlaanderen. Wedstrijdleiders Robert Slippens & Danny Stam starten met deze renner aan een indrukwekkend deelnemersveld.  

Als meervoudig Nederlands Kampioen op de baan op verschillende onderdelen heeft Niki jaarlijks heel wat uren rondgereden. Daarnaast heeft hij drie keer de Zesdaagse van Rotterdam gewonnen en twee keer de Zesdaagse van Amsterdam. Normaal is deze topper onbereikbaar voor een jonge organisatie die pas haar 2e editie ingaat. Gezien onze persoonlijke relatie en het warme gevoel dat Niki heeft met de baansport en deze wielerbaan is hij maar liefst drie dagen lang te bewonderen en in Alkmaar.

Met je bedrijf naar de Wieler 3 daagse 
De Wieler 3 daagse Alkmaar biedt volop mogelijkheden voor bedrijven. Zo is het evenement een mooie kans om relaties op exclusieve wijze te ontvangen. Een heerlijk diner inclusief drankenpakket terwijl iedereen geniet van topsport. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor sponsorpakketten en ‘product placements’. 

Kijk voor meer informatie en tickets op www.w3da.nl.

De kaartverkoop is inmiddels geopend, dus bemachtig snel een ticket voor dit sportieve spektakel.

Alles weten over Alkmaar?