Virtuele Alkmaar City Run by night

Woensdagavond 20 mei hadden de Alkmaarse straten eigenlijk vol met hardlopers en supporters moeten staan. Helaas gooit het coronavirus ook voor dit evenement roet in het eten. Maar er is goed nieuws: de Alkmaar City Run by night gaat toch nog door, maar dan op een virtuele manier. 

Inschrijven 
Via het inschrijfformulier op deze website kun je je voor een kleine prijs inschrijven voor de 5 of 10 km. Vervolgens krijg je een unieke startcode toegestuurd, waarmee je vanaf 19.00 uur op 20 mei t/m 31 mei kan meedoen. Iedereen wordt geadviseerd om zoveel mogelijk vanuit eigen omgeving deel te nemen. Er is één belangrijke regel: loop alleen. Via de app, die je van te voren moet downloaden, wordt je tijd en afstand geregistreerd. Ook is de app aan te sluiten op sporthorloges. De eindstanden worden up-to-date gehouden in de app, zodat alle races kunnen worden geanalyseerd na afloop en er een klassement wordt opgemaakt.

Leuke prijzen 
Tijdens het hardloopevenement is de stad altijd mooi verlicht en worden deelnemers ook vaak met feestelijke kleding en lichtjes gespot. Dit jaar kunnen de deelnemers met de meest feestelijke kleding mooie prijzen winnen! Vervolgens maak je een foto en deel je deze via social media met #ACR20. Wie weet val jij wel in de prijzen! 

Meer info vind je op de website van Alkmaar City Run by night.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.