Sport Vitaal Schaaktoernooi

in de Grote Sint-Laurenskerk Alkmaar

Op woensdag 16 januari organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met de Alkmaarse Schaakvereniging De Waagtoren een schaaktoernooi in de Grote Sint-Laurenskerk in Alkmaar. Om 13.00 uur start de eerste editie van dit schaaktoernooi op een prachtige locatie.

Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen die strijden om de felbegeerde ‘schaakbokaal’. Iedereen met een Elorating tot 1500 mag deelnemen aan het toernooi. Van huiskamerschakers tot clubschakers. En meedoen is helemaal gratis!

Schaaktrainingen
Voorafgaand aan het Sport Vitaal Schaaktoernooi worden er diverse schaakclinics georganiseerd. Onder leiding van gediplomeerde schaaktrainers heb je de mogelijkheid om je kennis en niveau bij te spijkeren, zodat je tijdens het toernooi op 16 januari goed kunt presteren. De clinis kosten niets en vinden plaats op de volgende data:

- op 10 december in wijkcentrum Daalmeer (14.00 - 16.30u)
- op 12 december in Overdie Ontmoet (19.30 - 21.00u)
- op 13 december in de openbare bibliotheek Alkmaar Centrum (14.00 - 16.30u)
- op 14 december in wijkcentrum De Rietschoot (14.00 - 16.30u)

Overigens is deelname aan het toernooi na de schaakclinics niet verplicht. 

Aanmelden
Wil jij je schaaktalent naar een hoger platform tillen en vervolgens laten zien wat je kan op het Sport Vitaal Schaaktoernooi? Meld je dan (gratis!) aan door te mailen naar Leon Commandeur (L.Commandeur@alkmaarsport.nl). Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij het Tata Steel Chess Tournament, een toernooi voor professionals in Theater De Vest.

Alles weten over Alkmaar?

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.