PlusWandel4Daagse

De Plus Wandel4daagse Alkmaar, die van 20 t/m 23 juni plaatsvindt, is inmiddels uitgegroeid tot de meest gevarieerde en gezelligste vierdaagse van Nederland. Er is voor iedereen een route, of je nu een kilometervreter bent of komt voor het grandioze finishfeest op het Waagplein.

De Plus Wandel4daagse Alkmaar streeft ernaar onderscheidend te zijn ten opzichte van al bestaande vierdaagsen in het land. Een fantastische omgeving rondom Alkmaar staat garant voor dagelijks een unieke route vanuit een andere start- en finishplaats.

Afstanden
De vierdaagse is ook bijzonder vanwege de mogelijkheid te kiezen uit vijf afstanden: 8,5 – 15 – 20 – 25 – 40 km. De 8,5 km bestaat uit een enkele route, waarna men kosteloos met de pendelbus terug wordt gebracht naar de startplaats.

Halve 4daagse
Sinds 2015 is het mogelijk om deel te nemen aan de Halve 4daagse en zo kennis te maken met de Plus Wandel4daagse Alkmaar. De twee wandeldagen vinden plaats op de vrijdag en zaterdag. Wandelaars die hiervoor kiezen dienen deze twee dagen ook dezelfde afstand te wandelen. De afstanden zijn gelijk aan de hele 4daagse. Op de tweede en tevens laatste wandeldag vindt de finish plaats op het Waagplein.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven

Alles weten over Alkmaar?